Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Bonnier News Brand Studio norpar Vice-chef

Publicerad: 3 oktober 2019, 10:14

Ivar Berglin går till Bonnier News Brand Studio.

Tidigare Vice-chefen Ivar Berglin blir creative director på Bonnier: ”Jag har sneglat på Bonnier News Brand Studios utveckling och även online-stalkat nyckelpersoner där i smyg ett bra tag”, säger han.


Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsVice

Ivar Berglin var med och lanserade Vice i Skandinavien år 2004, och har sedan dess  varit bland annat som vd på mediehuset. Närmast kommer han från rollen som Head of Production på Vice kommersiella byrå Virtue.

LÄS ÄVEN: Vice köper Refinery29 

Anna Arvidsson som är Head of Bonnier News Brand Studio kommenterar rekryteringen i ett pressmeddelande:

– Ivar har ett renommé att ständigt förändra och utveckla kunders inställning till hur man gör skillnad. Därför blev jag väldigt glad över att han ville vara en del av oss. Han passar utmärkt in i vår strategi som co-lab agency, säger hon.

Bonnier News Brand Studio jobbar åt Dagens industri, Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad och ett 30-tal Bonnier-magasin.

Ivar Berglin: 

– Någon sa att jag gjort nån sorts amerikansk resa på Vice, from the mailroom to the corner office. Jag brinner för att leverera bra lösningar på stora och små problem, sen om det står vd, kreativ producent eller tidningsutdelare på det jag gjort för stunden skiter jag blankt i, säger han och fortsätter:

– Den inställningen gav mig chansen att göra sjukt varierande uppdrag över mina 15 år på Vice, något jag tror kommer att hjälpa mig i mitt nya uppdrag som jag är vansinnigt taggad på. Jag har sneglat på Bonnier News Brand Studios utveckling, och även online-stalkat nyckelpersoner där i smyg ett bra tag, 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier NewsVice

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev