Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Bonnier bekräftar – Resumé halverar utgivningen

Publicerad: 25 november 2011, 08:55
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

I samband med chefsbytet minskar Resumé utgivningen från 42 till 24 nummer. "Det är den budget vi har lagt", säger Pontus Schultz, förlagschef för Bonnier Tidskrifters affärstitlar.


Dagensmedia.se kunde redan i förra veckan berätta att Resumé övervägde att halvera utgivningstakten nästa år.

Nu bekräftar förlagschefen Pontus Schultz att antalet nummer minskar – från 42 till 24 nummer nästa år.

– Det är den budget vi har lagt för nästa år. Men jag vill låta Claes de Faire själv formulera vilka planer han har för Resumé, säger Pontus Schultz till dagensmedia.se.

Redaktionschefen Claes de Faire tar vid årsskiftet över som chefredaktör för Resumé efter Viggo Cavling som går vidare till en tjänst som utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter.

– Viggo har gjort ett fantastiskt entreprenörsjobb, och tagit Resumé från en tidning till ett varumärke. Det är ganska naturligt att han vill gå vidare när vi nu tar nästa steg, det har jag full förståelse för, säger Pontus Schultz.

Vad det hans eget beslut att sluta?

– Han blir utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter.

Men var det hans eget beslut att sluta på Resumé?

– Ja.

Vad är nästa steg för Resumé?

– Claes de Faire är mycket begåvad ung man. Sedan han tillträdde som redaktionschef har han medvetet jobbat för att göra Resumé till den ledande affärstidningen inom marknadsföring. Det har blivit hans signum och det uppmuntrar jag, det är ett viktigt arbete.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.