Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Bingo Rimér lanserar träningsmagasin

Publicerad: 8 Juli 2014, 13:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:33

Träningssajten Man.se blir magasin med modellen Kevin Triguero som frontfigur.


Ämnen i artikeln:

Bingo Rimér

Tidigare i år återuppstod tidningen Moore – den här gången utan lättklädda omslag. Nu lanserar Bingo Rimér och hans bolag en ny tidning, med fokus på träning - Man.

Tidningen kommer, likt Moore, att vara ett komplement till sajten med samma namn och distribueras gratis fyra gånger per år på magasinets egna event samt på kaféer och gym. Den tryckta upplagan blir 30 000 exemplar.

– Vi har hittat en form för hur vi vill jobba med Moore: vi har digitalt fokus och en tryckt tidning som komplement. Vi kommer att ha samma fokus för Man. Det finns ett genuint intresse för tidningar men ingen vill betala, så vi gör en gratis tidning som vi distribuerar till rätt ställen. Annonsörerna gillar fortfarande att medverka i tryckta tidningar, säger Bingo Rimér till Dagens Media.

Modellen Kevin Triguero, känd från tv-programmet "Top model" kommer att vara tidningens träningsprofil. Målgruppen blir något äldre än Moores 18-30-åringar.

– Man ska fungera som en storebror till Moore. Förhoppningen är att vi ska nå en något äldre målgrupp. Jag är själv trebarnsfarsa och inte lika intresserad av brudar och nattklubbar längre, men jag har ett genuint intresse för träning och sund kost, säger Bingo Rimér.

Hur ska ni skilja ut er från andra träningstidningar på marknaden?

– Vi kommer inte att fördjupa oss i bodybuildarvärlden. Tidningen Body är ju ett etablerat varumärke men de har mer fokus på riktigt stora bodybuildarkroppar. Vi tänker att vi ska vända oss till den vanliga mannen. Träningsprofilerna vi lyfter fram kommer att vara sådana som Petter eller Paolo Roberto, som har ett sunt förhållningssätt till träning och kost. Det ligger i tiden.

Det första numret av Man kommer ut i augusti.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bingo Rimér

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.