Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Återvänder till Affärsvärlden

Publicerad: 8 juli 2016, 07:12
Uppdaterad: 8 juli 2016, 09:43

Lotta Dinkelspiel lämnar Fokus.


Ämnen i artikeln:

AffärsvärldenFokus

Ekonomijournalisten Lotta Dinkelspiel återvänder till Affärsvärlden och en roll som redaktör och ställföreträdande ansvarig utgivare. Hon ska tillsammans med den nya chefredaktören Erik Wahlin leda det löpande redaktionella arbetet i digitala och tryckta kanaler, samt arbeta med produktutveckling.

Lotta Dinkelspiel kommer närmast från Fokus, där hon arbetat sedan början av 2015. Dessförinnan var hon knuten till Affärsvärlden i nästan tio år, som ekonomireporter och redaktör.

– Jag är mycket glad att Lotta Dinkelspiel kommer tillbaka till Affärsvärlden. Hon är en av Sveriges absolut bästa ekonomijournalister och har många spännande tankar kring hur vi kan utveckla vårt innehåll, inte minst digitalt, säger Erik Wahlin, i ett pressmeddelande.

Lotta Dinkelspiel tillträder den 20 september.

– Jag ser mycket fram emot att vara med och ansvara för den kvalitativa journalistik som Affärsvärlden är så känd för. Men också att bistå i arbetet med att utveckla Affärsvärldens digitala affär och söka nya intäktsmöjligheter, säger hon i pressmeddelandet.

Samtidigt rekryterar Fokus reportern Kristoffer Törnmalm, som tidigare har bevakat politik och ekonomi i bland annat Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Ekonomiekot och Dagens Nyheter. Senast kommer han från DN och tjänsten som ekonomiredaktör på DN.se.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AffärsvärldenFokus

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev