Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Arkitekten får ny chefredaktör

Publicerad: 25 Mars 2013, 06:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Maria Blom blir ny chefredaktör för branschtidningen Arkitekten. Hon kommer närmast från inredningsmagasinet Hus & Hem.


Ämnen i artikeln:

Hus Hem

Maria Blom har erfarenhet av journalistik i form av dags- och månadspress och kommer närmast från inredningsmagasinet Hus & Hem. Hon utbildade sig även till arkitekt vid Chalmers i Göteborg under åren 1986 – 1991.

– Det ska bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot att börja jobba. Det är väldigt längesedan jag pluggade arkitektur men det ska bli roligt att få nörda in sig på ett specifikt ämne, säger hon till dagensmedia.se.

Intresseorganisationen Sveriges Arkitekter genomgår just nu ett generationsskifte i vilket Maria Blom är en del av förändringsprocessen.

– I september kommer vi att nylansera tidningen, och det kommer säkert att bli en del förändringar, berättar Maria Blom.

Maria Blom börjar sin anställning som chefredaktör för Arkitekten den 6 maj. Fram till dess kommer Elisabet Näslund vara tillförordnad chefredaktör för Arkitekten.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Hus Hem

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.