Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag23.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Ännu ett avhopp från Plaza

Publicerad: 9 augusti 2012, 06:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:15

Plaza Storas chefredaktör Tomas Skagerlind har valt att lämna sin tjänst, kan dagensmedia.se berätta. Detta är den senaste av flera chefredaktörer som väljer att lämna förlaget.


Ämnen i artikeln:

Plaza Publishing Group

I går meddelade Elin af Klintberg att hon lämnar sin tjänst som chefredaktör på Plaza Magazine och i juni valde Gourmets Tove Oskarsson Henckel att lämna sin chefredaktörstjänst.

Nu väljer också Tomas Skagerlind, chefredaktör för Plaza Stora kök och badguiden och Plaza Stora husguiden, att lämna förlaget.

– Det stämmer, det är hans val. Tomas är duktig men han har själv valt att göra något annat i livet och gå vidare, säger Johan Ström, vice vd på Plaza Publishing, till dagensmedia.se.

Tomas Skagerlind kommer att jobba augusti ut och sedan tillträder reportern Suzanne Linge som chefredaktör för Plaza Stora.

– Vi frågade Suzanne om hon ville ta över. Vi har jobbat med Suzanne innan och hon är jätteduktig, säger Johan Ström.

Det har ju varit flera chefredaktörer som har slutat på Plaza nu den senaste tiden, vad beror det på?

– Det är deras eget val, de väljer själva var de vill gå i livet. Du kanske tänker på Elin af Klintberg. Hon hade jobbat här i sju år, så det var kanske dags att göra något annat.

Det är inte så att ni ser över organisationen?

– Vi gör som alla andra, vi måste spara och vänder på kronorna. Men jag tror inte att det är anledningen. Utan dessa personer har varit länge på Plaza och vill göra något nytt. De flesta stannar länge på Plaza och trivs här.

Är det fler personer som lämnar Plaza?

– Inte vad jag vet om.

Dagensmedia.se söker Tomas Skagerlind.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Plaza Publishing Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.