Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Anna Körnung: "Det känns fantastiskt"

Publicerad: 24 november 2011, 14:32
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

Anna Körnung ser fram emot utmaningarna som väntar när hon blir Fokus nya redaktionschef under nästa vecka. ”Det känns fantastiskt roligt”, säger hon till dagensmedia.se.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerFokus

Under nästa vecka tar Anna Körnung, tidigare på Veckans Affärer, över rollen som redaktionschef på Fokus. Hon ser fram emot att inleda arbetet med de nya kollegorna.

– Det är en ytterst kompetent redaktion med en genomtänkt och tydlig journalistisk idé. De är kaxiga och seriösa, men kan ändå ta saker med en klackspark. Det verkar finnas en sund mix av journalistik på redaktionen, säger hon.

Avtalet med Fokus gäller under våren, därefter kan beslut fattas om en eventuell förlängning. Anna Körnung har en lång meritlista bakom sig och hoppas kunna bidra med ett och annat till Fokus.

– Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften, men förhoppningsvis kan jag ha nytta av mina tidigare erfarenheter, säger hon.

Känns det här som en revansch efter att du nyligen fick lämna Veckans affärer?

– Nej, det känns inte som en revansch. Men det känns skönt att jag har hittat en tidning som känns kul och spännande att jobba för, säger Anna Körnung.

Erik Strömberg

Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerFokus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.