Andreas Sandin ersätter Maria Croon på Bonnier Tidskrifter

2016-03-23 09:35 Johanna Holmgren  
Andreas Sandin, ny annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter.

Den nya annonsdirektören har tidigare varit försäljningsdirektör på Dagens Industri och Dagens Nyheter.

Andreas Sandin ska i sin nya roll som annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter ansvara för print, digitalt och konferens. Han kommer närmast från Bonnier News.

– Vi behöver en person som verkligen kan försäljning, säger Lars Dahmén, vd för Bonnier Tidskrifter, till Dagens Media.

Efter Maria Croons hastiga avhopp som skedde för några veckor sedan resulterade det i en tom plats på annonsdirektörstolen. En plats som inte tog lång tid att fylla. In kom en Bonnier-kollega som visade sig vara rätt man för jobbet, enligt Lars Dahmén.


– Andreas kunde komma in med kort varsel och visade sig vara en riktigt duktig försäljningschef. Han går inte att jämföra med Maria då de jobbar på olika sätt, men nu behöver vi någon som kan leverera energi till avdelningen, säger Lars Dahmén.

Andreas Sandin har en bakgrund från bland annat Dagens Nyheter, Posten och Torget.se. Han tillträder sitt nya uppdrag på Bonnier Tidskrifter 1 maj.

Johanna Holmgren

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt