Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Anders Juhlin till Bonnier Magazines & Brands

Publicerad: 8 Februari 2018, 09:25
Uppdaterad: 8 Februari 2018, 09:29

Anders Juhlin. Foto: Carl Klingspor

Fab medias förra vd Anders Juhlin blir ansvarig för digitala konsumentintäkter hos Bonnier Magazines & Brands.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Magazines BrandsFAB Media

I augusti förra året valde Aller media att lägga ner Fab media, tidigare Frida förlag. I samband med det lämnade Fab Medias vd Anders Juhlin sin roll. Nu står det klart vilket som blir hans nästa uppdrag: som ansvarig för digitala konsumentintäkter hos Bonnier Magazines & Brands.

Samtidigt växlar Bonnier Magazines & Brands upp sin digitala satsning och riktar blicken mot de digitala konsumentintäkterna. I Anders Juhlins roll ingår det att leda och samordna utvecklingen av befintliga och nya initiativ kring digitala konusmentintäkter.

– Bonnier Magazines & Brands är inne i en mycket spännande fas just nu med många pågående initiativ och en tydlig ambition och vilja att stå starka även i framtiden. En av de viktigaste komponenterna för att lyckas med den digitala affären är att öka de digitala läsarintäkterna. Här ser jag att Bonnier Magazines & Brands med starka varumärken, offensiva digitala mindset och sitt tydligt målgruppsfokuserade innehåll har alla förutsättningar för att lyckas, säger Anders Juhlin i ett pressmeddelande.

Hos Fab media drev han omställningen av företaget från en affär med tryckta magasin till digitalt fokus. Sin nya tjänst tillträder han den 5 mars och tar samtidigt plats i ledningsgruppen.

– Vi vet att vårt högkvalitativa redaktionella innehåll är otroligt uppskattat, har ett högt värde och är mycket intressant för våra kunder. Att ta betalt för det även digitalt och inte enbart i våra tryckta magasin är bland det viktigaste vi gör. Anders Juhlin kommer in som en superkraft här och kommer att göra ett strålande jobb. Jag ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med honom, säger Frida Boisen, digitalchef på Bonnier Magazines & Brands.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.