Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Amat Levin tar över Nöjesguiden

Amat Levin blir ordinarie chefredaktör på Nöjesguiden efter Margret Atladottir.

Dante Thomsen


Publicerad: 12 November 2013, 11:23
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:57

Ämnen i artikeln:

Nöjesguiden

I samband med att Margret Atladottir gick till Schibsted i våras fick Amat Levin titeln tillförordnad chefredaktör för Nöjesguiden.

Nu blir han ordinarie chefredaktör för tidningen, som nyligen köptes loss av tidningens vd Faje Gani.

– Nöjesguiden når redan 500 000 läsare i månaden, men vi kan definitivt växa ytterligare. Vi ska inte längre bara vara en angelägenhet för innerstadsbor utan måste nå bredare. Det kommer vi att göra genom att se över vår distribution, och utöka våra bevakningsområden, säger Amat Levin till Dagens Media och fortsätter:

–  Dessutom är 2014 ett valår och vi planerar att ta fortsatt ställning i samhällsdebatten. Våra läsare är smarta och ser gärna att vi täcker alla aspekter av att vara en ung storstadsbo idag. Det gör att vi kan täcka nattlivet ena dagen och bostadskrisen, som framförallt drabbar unga, andra dagen.

Förra året vann Nöjesguiden priset för Årets Tidskrift Digitala Medier under Tidskriftsgalan och tidningen är nominerad i samma kategori även i år.

Ämnen i artikeln:

Nöjesguiden

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.