Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Amat Levin lämnar Nöjesguiden

Publicerad: 11 Maj 2015, 08:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:02

Efter sex och ett halvt år på Nöjesguiden väljer nu chefredaktören Amat Levin att lämna tidningen.


Ämnen i artikeln:

Nöjesguiden

Amat Levin kom in på Nöjesguiden som 22-åring. Då var han praktikant och sedan dess har han hunnit ha flertalet olika arbetsuppgifter på tidningen.

– Jag har väl hunnit ha alla positioner man kan ha här. De senaste två åren har jag varit chef och vi har gjort en sjukt lång och avancerad resa. Nu känner jag mig klar, säger Amat Levin till Dagens Media.

Amat Levin kommer att fortsätta arbeta på Nöjesguiden fram till slutet av juni och därefter är det ännu inte klart vad han ska göra.

– Först och främst ska jag unna mig lite sommarlov och sedan får jag se vad jag hittar på. Jag är öppen för det mesta men det är det här som är min expertis. Jag är jättenöjd över min period på Nöjesguiden och både tidningen och sajten har utvecklats otroligt mycket under de senaste åren så nu vill jag ha en ny utmaning.

Under sin tid på Nöjesguiden har Amat Levin bland annat varit med och tagit ett nytt grepp om sajten i och med en renovering av omslagsfeaturen. Under valet 2014 var han också med och lanserade en valvaka tillsammans med TV4.

– Det känns lite både och. Det är nostalgiskt och sorgligt eftersom jag på många sätt har växt upp med den här tidningen. Samtidigt lämnar jag den i ett bättre skick än vad jag hittade den, så jag känner att jag kan lämna på topp.

Jenny Nordlander, som i dag är digital redaktionsansvarig, tar över som tillförordnad chefredaktör. Faje Gani blir ansvarig utgivare.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nöjesguiden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.