Alma Talent shoppar ännu en titel

2017-11-07 07:40  

Alma Talent förvärvar hr-tidningen Personal & Ledarskap.

Nyligen förvärvade Alma Talent medietidningen Medievärlden. Nu köper mediehuset även titeln Personal & Ledarskap, som riktar sig till hr-chefer, personalvetare och företagens ledningsgrupper.

Personal & Ledarskap ska produceras av Alma Talents juridikredaktion. Där görs idag även tidningarna Lag & Avtal och Arbetarskydd.

– För Alma Talent betyder affären att vi får ett unikt erbjudande inom arbetsmiljö, ledarskap och arbetsrätt, säger Ulf Magnusson, vd på Alma Talent.

Ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Personal & Ledarskap blir Christina Öst som ansvarar för samtliga tre titlar i juridiksektionen.

– Vi har redan dragit igång arbetet med att utveckla Personal & Ledarskap och jag ser en stor utvecklingspotential i varumärket. Alma Talent är offensivt och kommer att satsa ordentligt på titeln, säger Christina Öst.

I december, när årets sista pappersutgåva kommer ut, ska Personal & Ledarskap visa upp en ny design för läsarna.

– Det här är en flerstegsraket. Vi börjar med att uppdatera papperstidningen och jag ser många fler spännande utvecklingsmöjligheter. Event och utbildningar är till exempel något vi tittar på.

I och med köpet flyttar Personal & Ledarskap till Alma Talents lokaler på Fleminggatan 7 på Kungsholmen i Stockholm.

Personal & Ledarskap har hittills producerats av Epok Media, som ägs av Kent och Lisbeth Seifors.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt