Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Alma Talent shoppar ännu en titel

Alma Talent förvärvar hr-tidningen Personal & Ledarskap.


Publicerad 2017-11-07 06:40
Uppdaterad 2017-11-07 06:40

Ämnen i artikeln:

Alma Talent

Dela artikeln:

Nyligen förvärvade Alma Talent medietidningen Medievärlden. Nu köper mediehuset även titeln Personal & Ledarskap, som riktar sig till hr-chefer, personalvetare och företagens ledningsgrupper.

Personal & Ledarskap ska produceras av Alma Talents juridikredaktion. Där görs idag även tidningarna Lag & Avtal och Arbetarskydd.

– För Alma Talent betyder affären att vi får ett unikt erbjudande inom arbetsmiljö, ledarskap och arbetsrätt, säger Ulf Magnusson, vd på Alma Talent.

Ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Personal & Ledarskap blir Christina Öst som ansvarar för samtliga tre titlar i juridiksektionen.

– Vi har redan dragit igång arbetet med att utveckla Personal & Ledarskap och jag ser en stor utvecklingspotential i varumärket. Alma Talent är offensivt och kommer att satsa ordentligt på titeln, säger Christina Öst.

I december, när årets sista pappersutgåva kommer ut, ska Personal & Ledarskap visa upp en ny design för läsarna.

– Det här är en flerstegsraket. Vi börjar med att uppdatera papperstidningen och jag ser många fler spännande utvecklingsmöjligheter. Event och utbildningar är till exempel något vi tittar på.

I och med köpet flyttar Personal & Ledarskap till Alma Talents lokaler på Fleminggatan 7 på Kungsholmen i Stockholm.

Personal & Ledarskap har hittills producerats av Epok Media, som ägs av Kent och Lisbeth Seifors.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.