Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Aller plockar tillbaka från Bonnier News

Publicerad: 3 november 2020, 08:05

Efter en 2,5 år lång avstickare till Bonnier News går Cassandra Lindblom nu tillbaka till Aller Media och Elle.

Cassandra Lindblom lämnar Damernas Värld och Bonnier News för att återvända till Aller Media och Elle, där hennes fokus blir att öka de digitala läsarintäkterna.


Ämnen i artikeln:

ElleDamernas VärldAller MediaBonnier News

För 2,5 år sedan lämnade Cassandra Lindblom Aller Media för Bonnier News, där hon i dag arbetar som digital chef på Damernas Värld. Men nu står det klart att hon i mitten av november går tillbaka till sin forna arbetsgivare.

På Aller Media tar Cassandra Lindblom plats i Elles redaktionella organisation där hon får ansvar för konvertering och nya läsardrivna intäkter.  

– Jag ser fram emot att återvända till ett modernt mediehus med mycket energi och höga ambitioner, som kan och vågar satsa i tider som dessa. Jag har verkligen saknat det här fantastiska gänget och jag är så stolt över att få bli en del av det igen, säger Cassandra Lindblom, tillträdande redaktionell konverteringschef, i ett pressmeddelande.

I sin nuvarande roll på Bonnier News är Cassandra Lindblom ansvarig för sitt arbete med shoppingmaterial med affilatelänkar som har gjort att Damernas Värld nominerats till Tidskriftspriset i kategorin ”Årets affärsutveckling”.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev