fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Aller Media ger bort annonsytor till Tjejzonen

Publicerad: 8 mars 2021, 07:00

I dag på internationella kvinnodagen lanserar Aller Media en från och med nu årligen återkommande hjälpmånad till förmån för kvinnor. Foto: Aller Media

På internationella kvinnodagen sjösätter Aller Media den årligt återkommande Lauramånaden, döpt efter grundaren Laura Aller. Samtidigt skänker mediehuset reklamplats för ”en betydande summa”.

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Mediehuset Aller Media sjösätter i dag Lauramånaden, en månad om året med start på internationella kvinnodagen den 8 mars, då en organisation som arbetar för att främja kvinnors liv stöttas.

I det ingår att Aller Media och den utvalda organisationen tar fram en kampanj som kommer att gå i Aller Medias sociala medier och i mediehusets 25 varumärken – både på redaktionell och på kommersiell plats.

Utöver det ger Aller Media bort annonsytor för ”en betydande summa” samt ett engångsbelopp på 50 000 kronor. Hur mycket reklamplatsen är värd vill mediehuset dock inte gå ut med.

Först ut att gå stöd är stödorganisationen Tjejzonen, som upplever en konstant hög efterfrågan från unga tjejer – inte minst under coronapandemin.

– Med våra starka kanaler och kunskap om hur man skapar relevant innehåll vill vi hjälpa Tjejzonen att nå till nya målgrupper med sitt viktiga budskap och få fler att stötta organisationen. Våra medarbetare är väldigt stolta och engagerade över att få vara med och bidra, säger kommunikationschefen Jennie Knutsson i ett pressmeddelande.

Materialet i kampanjen har skapats av Aller Media och dotterbolaget OTW.  All produktion har bekostats av mediehuset.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev