måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Aller Media anställer videoansvarig

Publicerad: 27 april 2022, 12:22

”Vi ser en hög efterfrågan på video och rekryterar nu för att kunna satsa inom området”, säger Matilda Wennerholm, videochef på Aller Media. (På bild Emma Fägerwall).

Aller Media knyter till sig produktionsansvarig för video – ska få affärsområdet att växa.

Ämnen i artikeln:

NyheterAller Media

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Aller Media vill växa inom video och rekryterar Emma Fägerwall som produktionsansvarig för video. Senast kommer Emma Fägerwall från Aftonbladet TV där hon de senaste sju åren har arbetat med att utveckla och producera videojournalistik. Under fyra år startade hon och ledde ungdomssatsningen Aftonbladet Boom. 

– Vi ser en hög efterfrågan på video och rekryterar nu för att kunna satsa inom området. Emmas breda erfarenhet och förmåga att utveckla kreativa koncept ger oss en fantastisk möjlighet att fortsätta växa och skapa innehåll med hög kvalitet, säger Matilda Wennerholm, videochef på Aller Media, i ett pressmeddelande. 

Inledningsvis kommer Emma Fägerwall fokusera på produktioner av premiuminnehåll och på att utveckla nya format för olika varumärken. 

– Jag har på nära håll följt utvecklingen i branschen och hur synen på online video har förändrats. För bara några år sedan ansågs ”webb-tv” inte lika attraktivt som traditionell broadcasttv. Men idag konsumerar nästan alla online video på ett eller annat sätt. Vi ser en stor efterfrågan på bra innehåll över alla plattformar, säger Emma Fägerwall, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev