lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Aller Media anställer podcastspecialist

Publicerad: 28 april 2022, 06:55

Isabella Ahmadi driver den egna podcasten Smarta cash. Nu ska hon hjälpa Aller Media att växla upp sitt podcasterbjudande.

Poddprofilen Isabella Ahmadi från ”Smarta cash” får den nyinrättade rollen som podcastspecialist på Aller Media. Ambitionen är att göra mediehuset till experter på kvinnligt lyssnande.

Ämnen i artikeln:

Aller MediaNyheter

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Aller Media har inrättat en ny roll: podcastspecialist. Uppdraget går till Isabella Ahmadi, som ska arbeta brett med affärs- och innehållsutveckling.

Isabella Ahmadi kommer närmast från Klarna, men har dessförinnan arbetat som journalist. Hon driver i dag podden ”Smarta cash” som handlar om privatekonomi.

Förutom att Isabella Ahmadi i sin nya roll ska arbeta med affärs- och innehållsutveckling så blir hon ansvarig för att hitta nya podcastprofiler samt ta fram kreativa format.

– Jag är så glad att gå in i ett bolag med en stark nybyggaranda där man vågar satsa och utmana. Aller Media är expert på den kvinnliga målgruppen och ska nu även bli expert på kvinnligt lyssnande. Med all kunskap från print, digitalt och video så finns det en bra grund för att satsa ytterligare på ljud och lyssnande, säger hon i ett pressmeddelande. 

Malin Asp, tillförordnad head of commercial B2B på Aller Media, välkomnar rekryteringen.

– Efterfrågan på podcasts med innehåll av hög kvalitet är större än någonsin tidigare och därför är vi så glada att Isabella har börjat hos oss. Hennes bakgrund, stora engagemang för podcasts och profildrivet innehåll ger oss utmärkta förutsättningar för att växla upp vårt podcasterbjudande ytterligare, säger hon i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev