Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Albinsson & Sjöberg byter vd

Publicerad: 14 oktober 2019, 10:44

Till vänster huvudägaren Camilla Sjöberg. Till höger nya vd:n Eva-Marie Andersson.

Foto: Albinsson & Sjöberg

Eva-Marie Andersson blir ny vd för förlaget Albinsson & Sjöberg.


Ämnen i artikeln:

Albinsson Sjöberg

Eva-Marie Andersson kommer från en roll som vd på Karlskrona Företags- och Hantverksförening. Hon tar över efter Albinsson & Sjöbergs  nuvarande vd Stig L Sjöberg, som istället kommer att fokusera på att skapa innehåll för förlagets varumärken. Stig L Sjöberg kommer att fortsätta vara publisher.

Eva-Marie Anderssons fokus blir att driva bolaget utifrån ägarnas och styrelsens målsättningar. Deras mål är att vara Nordens största motortidningsförlag med en växande eventverksamhet. 

Förlaget skriver dessutom i ett pressmeddelande att de håller på med ett digitaliseringsarbete som kommer att påverka hela förlagsverksamheten.

Att vara lyhörd för marknaden samt läsarnas och kundernas intressen, kommer att vara en viktig del av nya vd:n uppdrag enligt huvudägaren Camilla Sjöberg. Vidare tillägger hon att vice vd:n och och HR-chefen Elin Runbert kommer att fortsätta vara en viktig nyckelspelare för förlaget.

Eva-Marie Andersson kommenterar sin nya roll på förlaget:

– Förlags AB Albinsson & Sjöberg är ett unikt bolag och jag tillsammans med alla engagerade medarbetare kommer arbeta för att vidareutveckla verksamhetens potential och så långt möjligt säkerställa att det digitala utvecklingsarbetet lyckas, säger hon.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Albinsson Sjöberg

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev