Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

af Klintberg lämnar Plaza

Publicerad: 8 Augusti 2012, 07:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

Medarbetarna fortsätter att lämna Plaza. Nu står det klart att Plaza Magazines chefredaktör och ansvarige utgivare Elin af Klintberg lämnar tidningen.


Dagensmedia.se har under våren berättat om att flera personer valt att lämna Plaza Publishing Group. Bland annat har Hanna Nova Beatrice valt att lämna sin tjänst som chefredaktör på Plaza Interiör. Nu meddelar Elin af Klintberg, chefredaktör på Plaza Magazine, att hon lämnar tidningen.

– Det stämmer. Efter sju år så slutar jag på tidningen, säger hon till dagensmedia.se.

Elin af Klintberg berättar att hon lämnar tidningen efter augusti för att gå vidare till en annan tjänst, men hon kan ännu inte berätta vad tjänsten innebär.

– Det är fortfarande hemligt, men det kommer att berättas senare under månaden. Jag går vidare till något annat spännande och roligt. Det gäller något inom samma bransch, säger hon.

Vem kommer att ersätta dig på Plaza Magazine?

– Det vet jag faktiskt inte än, vi letar efter en ersättare. För närvarande är det helt öppet, vi sitter med processen just nu.

Vad minns du mest från din tid på Plaza?

– Det har varit en fantastisk resa. Tidningen har förändrats mycket och jag är tacksam mot organisationen för att jag fick göra dessa förändringar. Tidningen saknade journalistiskt driv när jag började. Det var kul att få fylla den med smart innehåll. Det var lite rookiestämning på förlaget när jag började, nu är det mycket proffsigare.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.