onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Thomas Areskoug ny vd på United Minds

Publicerad: 13 januari 2017, 14:16
Uppdaterad: 13 januari 2017, 14:17

Sofia Mankert lämnar vd-rollen efter ett år – managementkonsulten Thomas Areskoug tar över.

Ämnen i artikeln:

United minds

VE

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se


Efter drygt tio år på strategi- och analysföretaget United Minds – det senaste året som vd – går Sofia Mankert vidare till en nyskapad roll på Vattenfall.

Titeln blir: Vice President Corporate and Business Support och vice kommunikationsdirektör.

– Det har varit tio spännande år. United Minds är idag en helt annan verksamhet än när jag anslöt och det har varit ett privilegium att vara med och leda den förändringen, säger hon i en kommentar. 

Nu tar tidigare managementkonsulten Thomas Areskoug över som vd för United Minds, systerbyrå till kommunikationsbyrån Prime. Han började som strategikonsult på United Minds i början av 2016.

– Det har varit fantastiskt att arbeta tillsammans med Sofia under året som gått och jag ser fram emot att leda United Minds vidare i vår utveckling. Kunderna efterfrågar idag framförallt en större förankring i omvärldssituationen, mer kreativ höjd och ett bättre stöd i sin kommunikation kopplat till strategifrågor än tidigare och där har vi våra styrkor. Trenden är tydlig – strategi och kommunikation går allt tydligare ihop, säger Thomas Areskoug i en kommentar

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev