Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Splay värvar "De Vet Du" från TV4

Publicerad: 8 December 2016, 12:41
Uppdaterad: 8 December 2016, 12:46

ENT tappar humorgruppen "De Vet DU" – som återvänder till Splay: "Det känns väldigt härligt att ”De Vet Du” är tillbaka i Splay-familjen".


Ämnen i artikeln:

SplayTV4

Dagens Media skrev tidigare idag om hur ENT knyter till sig tre nya stjärnor. En av dem var Youtube- och Instagram-profilen Ellen Bergström, men samtidigt som flera profiler går till TV4:s talangnätverk lämnar musik- och humorgruppen "De Vet Du".

”De Vet Du” är Melodifestivalen-aktuella Youtebers som gjort sig kända i digitala kretsar för sina virala musikvideos  och bokade liveband. Musik- och humorgruppen har gjort sig kända för att skapa virala musikvideos som lockat storpublik på såväl Youtube och Spotify. Medlemmarna Johan Gunterberg, DJ Hunk, Christopher Martland och Tor Wallin ligger tillsammans hits så som "Fucka ur" och "Swag i skogen ".

Gruppen var TV4:s stora dragplåster när man lanserade sitt Youtube-nätverk ENT för ett år sedan. Men nu väljer "De Vet Du" att inte förläng avtalet med kanalen och återvänder istället till Splay.

– Det känns jättebra att vara tillbaka på Splay. Vigor (Sörman, vd och grundare på Splay) och Splay är riktigt bra på sociala Medier och Youtube. Dessutom har Vigor ett riktigt bra skägg. Det blev för svårt att tacka nej till. Vi firar med att släppa en ny musikvideo på kanalen, säger Johan Gunterberg och Chris Martland från "De Vet Du" i ett pressmeddelande.

Den nya låten ”k.R.e.D.d”, där de driver med Stockholmselitens kredd-maffia på Söder, blir startskottet för Splay-samarbetet.

– Med Melodifestivalen och en rad andra, ännu så länge hemliga projekt, så kommer ”De Vet Du” vara hetare än någonsin i vår. Det känns väldigt härligt att ”De Vet Du” är tillbaka i Splay-familjen, säger Vigor Sörman, Splays vd och grundare, i en kommentar.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SplayTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.