Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Zlatan blir personlig i nya filmen från Vitamin Well

Publicerad: 25 maj 2016, 09:19
Uppdaterad: 25 maj 2016, 09:41

I fjärde filmen av ”Zlatan@work” ställer fotbollstjärnan frågor om jobbsökande Tobias privatliv.


Vitamin Well fortsätter succéserien ”Zlatan@work” och släpper den fjärde filmen i raden.

Den här gången är det jobbsökande Tobias som grillas på Vitamin Wells huvudkontor, och Zlatan inleder med frågan: ”Beskriv Zlatan med tre ord är du snäll?” varpå han frågar om Tobias tror på gud. När svaret blir nej, kontrar fotbollsstjärnan med: ”Så då tror du inte på Zlatan?”

Han passar även på att bli personlig med frågor om Tobias privatliv, bland annat om han är trogen mot sin flickvän.

I en lördagsintervju med Dagens Media berättade Vitamin Wells marknadschef Catharina Carlsdotter om vad det innebär för företaget att ha Zlatan som ambassadör:

– Zlatan är Vitamin Wells allra största och mest engagerade ambassadör. Det är fantastiskt för oss som bolag att få möjlighet att ta del av Zlatans erfarenheter, hans målmedvetenhet, kontaktnät och hans internationella glans. Vitamin Well är en underdog precis som Zlatan var en gång i tiden, vi kan identifiera oss med honom och han med oss. Med Zlatans hjälp är vi nu på väg ut i Europa och världen med en helt annan kraft än tidigare.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News