Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Youtube-stjärnan Keyyo till ENT

Publicerad: 12 Oktober 2016, 08:16
Uppdaterad: 12 Oktober 2016, 08:23

Youtube-stjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina värvas nu till ENT, TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.


Ämnen i artikeln:

YoutubeTV4

Som en del av ENT kommer Youtube-profilen Kristina "Keyyo" Petrushina fortsätta att producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

– Vi är såklart superglada att inleda ett samarbete med Keyyo. Vi har stora planer för utvecklingen av ENT framåt och Keyyo passar perfekt in i de planerna. Som TV4:s talangnätverk kommer vi kunna arbeta med Keyyo på många olika sätt och utvecklas tillsammans. Hennes nyckelroll i Talang är bara ett exempel på hur vi inom TV4-Gruppen kommer samarbeta framöver, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT, i ett pressmeddelande.

Förutom  sin populära Youtube-kanal har Keyyo tidigare skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play. Hon har vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben som hon också ledde 2016 tillsammans med Kodjo Akolor och nu senast ledde hon Barncancergalan med Carina Berg.

Under våren är Keyyo aktuell i TV4 då hon tillsammans med Pär Lernström är programledare för "Talang".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

YoutubeTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.