Youtube-stjärnan Keyyo till ENT

2016-10-12 10:16  
Som en del av ENT kommer Keyyo fortsätta att producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer.

Youtube-stjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina värvas nu till ENT, TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.

Som en del av ENT kommer Youtube-profilen Kristina "Keyyo" Petrushina fortsätta att producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

– Vi är såklart superglada att inleda ett samarbete med Keyyo. Vi har stora planer för utvecklingen av ENT framåt och Keyyo passar perfekt in i de planerna. Som TV4:s talangnätverk kommer vi kunna arbeta med Keyyo på många olika sätt och utvecklas tillsammans. Hennes nyckelroll i Talang är bara ett exempel på hur vi inom TV4-Gruppen kommer samarbeta framöver, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT, i ett pressmeddelande.

Förutom  sin populära Youtube-kanal har Keyyo tidigare skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play. Hon har vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben som hon också ledde 2016 tillsammans med Kodjo Akolor och nu senast ledde hon Barncancergalan med Carina Berg.

Under våren är Keyyo aktuell i TV4 då hon tillsammans med Pär Lernström är programledare för "Talang".

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt