Youtube-stjärnan Keyyo till ENT

2016-10-12 10:16  
Som en del av ENT kommer Keyyo fortsätta att producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer.

Youtube-stjärnan Kristina "Keyyo" Petrushina värvas nu till ENT, TV4:s kreativa nätverk för digitala plattformar.

Som en del av ENT kommer Youtube-profilen Kristina "Keyyo" Petrushina fortsätta att producera innehåll till sina kanaler och utveckla nya innehållsidéer tillsammans med teamet på ENT.

– Vi är såklart superglada att inleda ett samarbete med Keyyo. Vi har stora planer för utvecklingen av ENT framåt och Keyyo passar perfekt in i de planerna. Som TV4:s talangnätverk kommer vi kunna arbeta med Keyyo på många olika sätt och utvecklas tillsammans. Hennes nyckelroll i Talang är bara ett exempel på hur vi inom TV4-Gruppen kommer samarbeta framöver, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT, i ett pressmeddelande.

Förutom  sin populära Youtube-kanal har Keyyo tidigare skrivit och producerat sina egna humorserier på SVT Play. Hon har vunnit flera priser på Youtube-galan Guldtuben som hon också ledde 2016 tillsammans med Kodjo Akolor och nu senast ledde hon Barncancergalan med Carina Berg.

Under våren är Keyyo aktuell i TV4 då hon tillsammans med Pär Lernström är programledare för "Talang".

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt