Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

Yellow Bird rekryterar från Viaplay

Alexia Wennberg går in i rollen som producent på Yellow Bird.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 18 September 2018, 06:19
Uppdaterad: 18 September 2018, 08:52

Ämnen i artikeln:

Yellow BirdViaplay

Alexia Wennberg lämnar Viaplay för Yellow Bird.

Produktionsbolaget Yellow Bird rekryterar Alexia Wennberg som nya producent. Senast kommer hon från rollen som head of content optimization på Viaplay. Hon har även varit vice vd för litteraturbyrån Salomonsson Agency.

– Det ska bli mycket spännande att börja jobba hos ett så ambitiöst bolag som Yellow Bird. Efter att ha varit på andra sidan förhandlingsbordet, både som litterär agent och hos beställaren Viaplay, vet jag i första hand hur hårt arbetande och kreativa teamet på Yellow Bird är, säger Alexia Wennberg, i ett pressmeddelande.

Alexia Wennberg gör sin första dag hos Yellow Bird den 1 oktober.

– Jag är otroligt glad över att Alexia ansluter till vårt team på Yellow Bird. Hon har en gedigen erfarenhet i branschen, ett stort nätverk, ett öga för bra idéer och projekt. När jag har mött henne tidigare genom åren så har jag uppskattat hennes professionalism. Jag ser verkligen fram emot att få arbete med henne i alla nya och spännande projekt vi har under utveckling och i förproduktion, säger Johannes Jensen, vd på Yellow Bird, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Yellow BirdViaplay

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.