Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Wikegård till Gladiatorerna

Publicerad: 24 Maj 2011, 10:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:09

SVT:s sportprofil Niklas Wikegård har valt att gå till TV4. Där blir första uppdraget att vara kommentator i Gladiatorerna.


Det var igår som det stod klart att de tunga sportprofilerna Niklas Wikegård och Agne Jälevik lämnar SVT.

Niklas Wikegård valde istället att gå till TV4 och nu står det alltså klart att hans första uppdrag blir som kommentator i Gladiatorerna tillsammans med Jesper Hussfelt.

– Paketet som TV4 och Canal Plus erbjöd gick inte att tacka nej till. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och vinna många matcher tillsammans, säger Niklas Wikegård i ett pressmeddelande.

I huvudsak är han dock anlitad för att bli kanalens hockeyexpert. I avtalet – som sträcker sig över tre år – ingår bland annat uppdrag som expertkommentator under hockey-VM samt de matcher från SM-slutspelet som går i TV4 och TV4 Sport.

Han blir också programledare för TV4 Sports elitseriemagasin Late Night Elitserien och expertkommentator i Canal Plus sändningar från Elitserien.

– Vi ser fram emot att förgylla vår redan starka hockeybesättning inom TV4-Gruppen med en av landets skarpaste och mest engagerade hockeypersonligheter, säger Hans Pekkari, sportchef TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.