tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Warner Bros värvar från Disney Plus

Publicerad: 6 mars 2023, 12:34

Jenny Berggren går till Warner Bros Discovery.

Foto: Chris Pizzello/TT/AP/Warner Bros

Jenny Berggren blir ny marknads- och pr-chef på Warner Bros i Sverige och ansluter också till ledningsgruppen: ”En mycket spännande tid för företaget”, säger hon i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Warner Bros DiscoveryDisney PlusNyheterStreaming

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@dagensmedia.se


Jenny Berggren går in i Warner Bros Discoverys ledningsgrupp i Sverige efter att hon rekryterats till tjänsten som marknads- och pr-chef på streamingjätten. Därmed värvas hon från Disney Plus i Norden och Baltikum och rollen som marknads- och varumärkeschef.

– Jag är stolt över att få ansluta till det talangfulla teamet på Warner Bros. Discovery. Det är en mycket spännande tid för företaget och det råder ingen tvekan om att WBD har något av det mest ikoniska innehållet och de mest vördade varumärkena på marknaden. Jag tror att det kreativa och lokala förhållningssättet sätter oss i en fantastisk position med oändliga marknadsföringsmöjligheter, säger Jenny Berggren

LÄS OCKSÅ: Ännu ett avhopp från Warner Bros Discovery: Carl Waldenor lämnar 

Enligt ett pressmeddelande från bolaget har hon med sig en ”bred multimarknadserfarenhet inom ledarskap, varumärkesmarknadsföringsstrategi och digitalt, tillsammans med en stark kommersiell bakgrund.”

– I en tid då vi stärker våra varumärken och programmeringsstrategi i Norden är vi mycket glada över att ha en erfaren och skicklig marknadsförare som Jenny ombord. Konkurrensen om människors uppmärksamhet har aldrig varit hårdare, men genom att stärka vårt team med en stor talang som Jenny är jag säker på att vi kommer att lyckas få vår stora portfölj av innehåll och varumärken att sticka ut på varje marknad, säger Christina Sulebakk, General Manager WBD Nordic.

LÄS OCKSÅ: Innehållet avgörande för att vinna publiken – här är tv- och streamingbolagens strategier

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev