Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

Voddler börjar sälja tv-serier

Publicerad: 21 Oktober 2011, 06:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:53

Voddler utökar nu sitt utbud genom att sälja populära tv-serier. Med titlar som Big Bang Theory och Gossip Girl ska företaget locka till sig tidspressade tittare.


Ämnen i artikeln:

Voddler

I dag släpper Voddler amerikanska tv-serier som Vampire Diaries och Two and a Half Men, men tittaren måste köpa serierna för att kunna titta på dem.

– Det var så här Hollywoodbolagen ville ha det. Dessutom märker vi att folk köper mycket boxar, de ser om programmen mycket och då var köp en bra lösning, säger Anders Sjöman, kommunikationschef på Voddler, till dagensmedia.se.

Voddler har redan tidigare haft annonsfinansierade tv serier, men utbudet har varit litet.

– Vi har ju haft långfilm länge, och lite tv-serier också. Nu är tiden kommen att bygga upp vårt tv-serieutbud. Vi tror att tv-serier är det som man har tid för, speciellt i mobila plattformar, säger Anders Sjöman.

Företaget släpper de nya serierna från första säsongen fram till den säsong som senast är släppt på dvd.

– Det innebär ofta den näst sista säsongen. Vi har fortfarande låsningar med tv-kanalerna, de vill inte släppa ifrån sig serierna, säger Anders Sjöman.

De serier som kunden köper via Voddler kommer inte att laddas ner till en specifik dator, utan kontinuerligt vara tillgängliga på Voddler.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Voddler

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.