torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Viaplay tar plats i Tele2:s betal-tv-paket

Publicerad: 16 mars 2022, 07:51

”Tele2 är en viktig och långvarig partner för oss”, säger Nents vd Anders Jensen. Foto: Hans Berggren

Nent och Tele2 tecknar ett flerårigt strategiskt distributionsavtal i Sverige, vilket innebär att Viaplay flyttar in i Tele2:s paket.

Ämnen i artikeln:

Anders JensenViaplay GroupViaplay

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Under 2022 kommer Viaplay att ta plats i alla Tele2:s svenska betal-tv-paket samt genom Tele2 Play. Det sedan Nent och Tele2 har kommit överens om ett distributionspartnerskap.

Avtalet innebär också att Viaplay Film & Series inkluderas i Tele2:s Standard betal-tv-paket ”Viaplay Medium” i Flexibel-paketet och ”Viaplay Total” i Premium-paketet. Dessutom kommer alla Tele2-paket att innehålla även Nent Groups betal-tv-kanaler, det vill säga V-kanaler, i Norden. Det blir även möjligt för Tele2-kunder att lägga till ytterligare V-kanaler till deras abonnemang.

Nents vd Anders Jensen välkomnar samarbetet:

– Tele2 är en viktig och långvarig partner för oss och vi är mycket glada över detta innovativa partnerskap. Vi vill göra Viaplay så tillgänglig som möjligt och vårt samarbete kommer att göra det ännu enklare för Tele2:s kunder att ta del av vår tjänst.

Även Kjell Johnsen, vd på Tele2 ser fram emot partnerskapet.

– Det gynnar båda parter och vi kan nu erbjuda våra kunder ännu mer premiuminnehåll på ett och samma ställe utan att de behöver skaffa fler tjänster eller prenumerationer.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev