Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Viaplay tar plats i Com Hems guldpaket

Publicerad: 6 april 2020, 06:36

Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem, är glad över det utökade avtalet med Nent som bland annat gör att alla filmkanaler från Viasat samt Viasats on-demand filmbibliotek nu ingår i de största tv-paketen hos Com Hem.

Com Hem och Nent har utökat sitt avtal vilket bland annat innebär att streamingtjänsten Viaplay och Viasats film- och seriepaket kommer att ingå för Com Hems ”TV Guld”-kunder.


Ämnen i artikeln:

ViaplayCom hemViaplay Group

Com Hem har förlängt och utökat sitt avtal med Nent Group. Det här innebär att fler av Com Hems och Boxers kunder med start i dag får ett antal nya Viasat-kanaler. Dessutom får Com Hems ”TV Guld”-kunder tillgång till Viaplay och Viasats film- och seriepaket.

Precis som tidigare kommer Com Hem och Boxer att visa Nents linjära tv-kanaler TV3, TV6, TV8 och TV10, samt filmbiblioteket Viasat Filmfavoriter.

– Det är glädjande att vi kan fortsätta utveckla ett framgångsrikt partnerskap med Nent Group då det ger våra kunder tillgång till massor av underhållning och starka upplevelser, säger Com Hems kommersiella chef Samuel Skott.

Bland de Viasat-kanaler som delar av Com Hems kunder nu får tillgång till finns Viasat Series och Viasat Film Action. För Boxers kunder innebär det nya avtalet att Viasat Series blir valbart i flera Flex-paket. Såväl Com Hems kunder som Boxers kunder kommer även inom en snar framtid att kunna ta del av Viasat Sport och Viasat Sport Extra.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ViaplayCom hemViaplay Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev