Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Viaplay släpper nytt streamingpaket – med fokus på sport och film

Publicerad: 28 oktober 2021, 11:33

I det nya paketet har Nent bakat in sport och film, men inte samtliga rättigheter.

Den 1 november lanserar Nent sitt nya erbjudande Viaplay Medium där sport, film och serier får ta mycket plats.


Ämnen i artikeln:

Viaplay Group

Viaplay har sedan tidigare två olika månadsabonnemang att välja på, Viaplay – film & serier som kostar 129 kronor i månaden och Viaplay Total – film, serier och sport som ligger på 449 kronor i månaden. Men nu släpper Viaplay ännu ett månadsabonnemang, Viaplay Medium.

I Viaplay Medium kommer sport, däribland delar av Nents skid- fotbolls- och handbollsrättigheter, samt hela Viaplays film- och serieutbud att ingå.

– I takt med att vi breddar vår sportportfölj ser vi en ökad efterfrågan på nya paketstrukturer. Med Viaplay Medium kommer fler kunder kunna ta del av vårt fantastiska sport- och underhållningserbjudande, säger Joakim Friberg, kommersiell chef Viaplay, och framhåller att Sporten har en mycket central roll i Viaplays erbjudande.

Den som tecknar ett Viaplay Medium-abonnemang före den 10 januari får betala 129 kronor de första tre månaderna och därefter hamnar månadskostnaden på det ordinarie priset 329 kronor.

Om man som tittare vill ta del av all den sport Nent har köpt rättigheterna till, till exempel Premier League, Formel 1, NHL, Ryder Cup, och herrarnas golf majors (PGA Championship, US Open, The Open), behöver man dock fortsatt ha abonnemanget Viaplay Total för 449 kronor i månaden.

LÄS OCKSÅ: Nent om ompositioneringen av TV6: ”Vi vill bygga en mycket starkare kanal”

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Viaplay Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev