Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Viaplay skrotar boxen

Publicerad: 13 mars 2015, 07:15
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Viaplay meddelar att deras Viaplay-box tas ur sortimentet.


Ämnen i artikeln:

Viaplay

Viaplay meddelar att Viaplay-boxen ska försvinna. Kunder som har haft den har tidigare kunnat använda den till att streama Viaplays utbud när de själv har velat.

– Vi tycker inte att vår tjänst har kunnat prestera i sin helhet på Viaplay-boxen och vi vill alltid leverera den bästa användarupplevelsen till våra kunder. Därför har vi valt att fasa ut boxen, säger Janette Cohen, pr-chef på Viaplay, till Dagens Media.

Den 16 april utgår boxen som tjänst och kunder kommer alltså inte längre kunna använda Viaplay i sina boxar efter det. Viaplay kommer dock fortfarande att finnas att tillgå på andra plattformar.

– Man kan ha Viaplay på allt från sin dator till sin spelkonsol till sin surfplatta. Det fungerar också att streama Viaplay med hjälp av Airplay till sin Apple TV, säger Janette Cohen.

De som har Viaplays tv, film och sportpaket kommer, enligt Jeanette Cohen, att få en gratis chromecast där de på samma sätt som tidigare kan se livesända matcher på sin tv.

Kunderna som inte har detta paket erbjuds en gratismånad.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Viaplay

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.