Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Vi kan fisa framför varandra"

Publicerad: 30 augusti 2012, 12:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Snart drar femte säsongen av "Berg flyttar in" igång i TV4. Carina Berg pratar med dagensmedia.se om årets medverkande, intimitet och att hänga på stranden med Dolph Lundgren.


Ämnen i artikeln:

TV4

I höstens "Berg flyttar in" åker Carina Berg hem till bland andra Dolph Lundgren, Henrik Lundqvist, Laila Bagge, Markoolio, Johannes Brost och Thomas Wassberg.

– Jag är helt lycklig över att vi nu går in i femte året av det här programmet och att vi fortsätter få in sådana gäster som vi fått, säger Carina Berg till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Jag är smått chockad. Dolph Lundgren är väldigt sparsam med tanke på att han är verksam i USA och jobbar där och inte har någon tid. Jag blev förvånad när han sa ja, kom.

Det verkar vara väldigt många män i årets säsong?

– Ja, det är det, men det har det inte varit tidigare säsonger, inte på det här sättet i varje fall. Så ska det väl inte sluta heller tror jag, vi har fler namn att släppa senare.

Hur skiljer sig årets säsong från de tidigare?

– Produktionsmässigt. Nu vet vi hur man gör och det finns en balans mellan mängd arbete och kul. Det är skoj att spela in, men det måste finnas en balans också och den hittar vi. Så vi kan bryta och hänga på stranden med Dolph.

Varför tror du att programmet har kunnat fortsätta i fem säsonger?

– Det är ett väldigt intimt program. Dessa människor är modiga och släpper in mig, men släpper inte bara i sina hem, utan också i sina liv. De är ofta reflekterande och pratar om livet.

Hur intimt blir det?

– Dag två vid lunch är det nästan så att man kan fisa framför varandra, och då blir det på riktigt.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.