Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Växtvärk på Playad

Publicerad: 18 oktober 2019, 06:02

Playad Media Groups fem nya medarbetare, samt vd:n Mats Ståhl.

Foto: Playad

Playad rekryterar fem nya till sitt affärsteam: ”Här finns en otroligt stor potential och vi ska vi bli ännu bättre på att nå ut”, säger vd:n Mats Ståhl.


Ämnen i artikeln:

Playad Media Group

Playad Media Group har rekryterat fem nya personer till sitt svenska affärsteam. 

Anna Åstrand, kommer senast från Nordic Entertainment Group där hon arbetat som både tv-planerare och KAM på Online Sales. Nina Kanni har rekryterats från MQ där hon arbetat inom försäljning – och säljaren Oscar Rengfelt har hämtats från Di. 

Ny head of product på Playad är Love Lindberg som bland annat jobbat på Fortum. 

Frida Nellbeck som rekryterats för att jobba med ad operations har rekryterats från Bring Express.

Enligt Mats Ståhl som är vd på Playad i Sverige, beror rekryteringarna på att nätverket växer och att bolaget befinner sig på en tillväxtresa.

– Vi vill ge alla annonsörer möjligheten att se, förstå och uppleva kraften av online video i en trygg lokal miljö med kvalitativ journalistik. De flesta mediebyråer i Sverige och Norden känner till vårt erbjudande, vårt fantastiska publicistnätverk och vet att vi ofta är bäst i klassen på att leverera kreativa kampanjer som skapar ett högt engagemang. Men det finns fortfarande ett stort antal annonsörer som inte är anslutna till en byrå, och som ännu inte upptäckt möjligheterna med video online. Här finns en otroligt stor potential och där ska vi bli ännu bättre på att nå ut, säger han i ett pressmeddelande.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Playad Media Group

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev