Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

USA-valet: Com Hem gratisvisar internationella nyhetskanaler

Publicerad: 29 oktober 2020, 14:35

Samuel Skott är kommersiell chef på Com Hem som under november frivisar flera internationella nyhetskanaler med anledning av USA-valet.

Foto: Com Hem/Pressbild

Com Hem ska med anledning av USA-valet under hela november frivisa CNN, BBC World, Al Jazeera och Expressen TV – för samtliga 2,1 miljoner hushåll som är anslutna till Com Hem eller Boxer.


Ämnen i artikeln:

ComhemCNNBBCExpressen

Com Hem motiverar i ett pressmeddelande beslutet med att intresset för det amerikanska presidentvalet ofta är skyhögt och många vill följa nyhetsbevakningen kring valet, även den amerikanska. 

Därför frivisar, som Com Hem kallar det, under hela november månad, de internationella nyhetskanalerna CNN, BBC World News och Al Jazeera. Att kanalerna frivisas innebär att de visas utan prenumerationskrav eller andra betalkrav.

– Vårt mål är alltid att kunna erbjuda våra kunder bra och relevant innehåll och jag tror att många kommer att uppskatta att få tillgång till nyhetsbevakningen av valet från både svenska och internationella nyhetskanaler, säger Samuel Skott kommersiell chef på Com Hem, i en kommentar.

David Gustavsson

Reporter

david.gustavsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ComhemCNNBBCExpressen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev