Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

UPPDATERAD: Sven-Bertil Taube hoppar av ”Så mycket bättre”

Publicerad: 19 juni 2019, 07:23

14 artister skulle ha medverkat i årets säsong av ”Så mycket bättre”, som firar tio år.

Foto: TV4

Den folkkära artisten Sven-Bertil Taube är sjuk.


Ämnen i artikeln:

TV4Så mycket bättre

Sven-Bertil Taube skulle ha varit med i TV4:s succéprogram ”Så mycket bättre”, som just nu spelas in på Gotland och sänds i höst. Men på grund av en virussjukdom tvingas han nu hoppa av programmet.

– Det är jättetråkigt att Sven-Bertil inte kunde komma ner till Gotland och inspelningarna av ”Så mycket bättre”. Artisterna såg också verkligen fram emot att få träffa honom. Nu hoppas vi självklart att Sven-Bertil frisknar till snabbt och snart är på benen igen, säger Martin Nygren, exekutiv producent för ”Så mycket bättre” till tv4.se.

Några större problem skapar det dock inte för programmet, enligt Martin Nygren, som skriver i ett sms till Dagens Media:

”Eftersom vi gör Så mycket bättre annorlunda i år blev det hanterbara förändringar i programmet efter att vi fick höra att Sven-Bertil blivit sjuk, men det är så klart jättetråkigt att han inte kunde medverka”.

”Så mycket bättre” produceras av Mastiff.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4Så mycket bättre

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.