Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

United Screens värvar Sp4zie

Publicerad: 14 mars 2014, 08:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:44

Kanalnätverket knyter till sig en av Sveriges främsta Youtube-stjärnor, vars filmer bygger på spelet "League of Legends".


Ämnen i artikeln:

United Screens

Sp4zie, eller Jonas Ring som han egentligen heter, producerar varje vecka tre filmer med utågngspunkt i spelet "League of Legends" på sin Youtube-kanal.

Enligt United Screens har kanalen just nu 6 miljoner visningar per månad, och 360 000 prenumeranter, vilket gör honom till en av Sveriges största aktörer på Youtube.

Nu är Jonas Ring en del av United Screens kanalnätverk på Youtube.

– Kan låta konstigt för vissa, men när det gäller nätverk på Youtube har klimatet enligt mig länge varit rätt oseriöst. Man lovar mycket men levererar lite. Det känns otroligt bra att äntligen tillhöra ett nätverk som tar Youtube som publiceringsplattform och oss innehållsskapare seriöst, säger Jonas Ring i ett pressmeddelande.

Malte Andreasson, United Screens:

– Sp4zie är en av den nya tidens stora stjärnor med en talang i världsklass. Han har redan en publikräckvidd i Sverige som en av de större dagstidningarna.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

United Screens

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.