Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

Unibet först ut i Aftonbladets och Expressens gemensamma videopaket

Publicerad: 25 september 2020, 09:54

Unibet blir den första annonsören att köpa det nya gemensamma videopaketet från Aftonbladet och Expressen.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetExpressenUnibet

Dagens Media kunde tidigare i veckan rapportera om att Aftonbladet och Expressen släpper en gemensam videoprodukt – Impact video. Sedan tidigare samarbetar de två titlarna även i print.

Första kunden ut är spelbolaget Unibet.

– Att Sveriges två största publicister samarbetar för att skapa ett nytt räckviddsalternativ ger oss ett tydligt kundvärde och underlättar mycket för oss. Vi gillar att utmana och utveckla marknaden framåt, och är väldigt glada över att Schibsted och Bonnier gör detsamma, säger Raúl Valencia López, marketing manager på Unibet, i ett pressmeddelande.

En timme efter lanseringen hade tre kampanjer sålts, uppger Alexander Lydecker, chief commercial officer på Bonnier News.

– Otroligt glädjande med sådant gensvar från marknaden. Det bokades tre kampanjer inom en timme efter lansering och oktober är snart slutsåld. Båda våra säljorganisationer har haft fullt upp med förfrågningar under hela veckan vilket är väldigt glädjande, säger han i pressmeddelandet.

Impact video garanterar annonsörerna en räckvidd på 750 000 unika besökare.

– Vi har förstått att det finns utmaningar och att marknaden efterfrågar ett starkt räckviddspaket. Att vi dessutom erbjuder en garanti på unika individer i en brandsafe miljö förstår vi bidrar till det stora intresset, säger Joakim Flodin, vd för Schibsted Marketing Services i Sverige, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Redaktör och reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AftonbladetExpressenUnibet

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev