Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

"Tycker mest om reklam som är humoristisk och lite torr"

Publicerad: 27 Oktober 2016, 12:22
Uppdaterad: 28 Oktober 2016, 07:10

HALLÅ DÄR Klara Zimmergren, programledare och manusförfattare som leder Roygalan ikväll tillsammans med regissören Jens Sjögren…


Ämnen i artikeln:

Roygalan

Hur känns det inför kvällen?

– Det ska verkligen bli jätteroligt, vi är peppade. Jag har ju själv inte jobbat i reklamfilmsbranschen, vilket Jens däremot har gjort, så vi tycker det känns kul att det blir en ny och en som det blir lite mer personalfest för. Det är alltid spännande med reklamfilm, det har jag tyckt ända sedan jag var liten och aldrig ville missa bioreklamen. Så det ska framför allt bli kul att få se en hel del reklamfilm ikväll.

Kan du säga något om vad ni kommer att bjuda på under galan?

– Jens och jag är superglada att få stå på scen tillsammans, så vi ska se till att stämningen är på topp och att känslan inte blir att vi står på scenen och dem andra sitter nere i publiken, utan istället se till att inkludera publiken. Reklambranschen är egentligen lätt att vara lite dryg mot, den kan ses som frän och ytlig, men det kommer inte vara grejen ikväll. Vi vill förmedla känslan att vi firar tillsammans med publiken och bjussar på oss själva, så att det blir en riktigt varm stämning under kvällen.

Vad är en bra reklamfilm enligt dig?

– Jag tycker mest om när det finns humor och är lite torrt. Visst är det härligt med Zlatan och episka bilder, men jag charmas mer när det finns ett skämt i det. Överlag så gillar jag ju korta format och sketcher, så det ska bli kul ikväll att se hur man gör det på bästa sätt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Roygalan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.