Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Rörligt

TV6 letar sumobrottare och baywatchtjejer

En indian med långt hår, en manlig strippa och två transor eller drugor. Detta är bara några av alla personer som söks till TV6 nya program Waterwörld.


Publicerad 2011-08-23 04:23
Uppdaterad 2015-12-06 15:01

Ämnen i artikeln:

MTG TV

Dela artikeln:

Programmet har premiär i oktober och kommer, som namnet antyder, handla om vattensport.

Just nu letar produktionsbolaget Jarowskij statister – och listan på vadsom söks är lång, och väldigt specifik. Max Lagerbäck, MTG TV:s presschef, berättar att de ska ha en aktiv roll i programmet.

– Vad jag har förstått så krävs det ett antal statister för att vissa övningar ska fungera. Statisterna fungerar som tändhattar i övningarna, säger han till dagensmedia.se.

Varför man har valt just dessa personer är dock något som Max Lagerbäck inte kan gå in närmre på.

– Alldeles säkert är de typecastade. Det finns säkert en tanke om det, säger han.

Till programmet söker man bland annat skäggiga damen och en lättklädd brandman.

Tror du någon kan känna sig kränkt av detta?

– Sverige är lättkränkthetens högborg. Vi blir kränkta till höger och vänster. Det finns säkert en brandman som känner sig kränkt över att vi har med en lättklädd brandman men också en syntare som känner sig förbigången, säger han.         

Här är alla typer som Jarowskij letar efter:

En man som är minst 2 meter långEn sumobrottareEn kraftigt överviktig man som kan tänka sig vara lättkläddEn baywatchtjejSkäggiga damenEn manlig bodybuilderEn kvinnlig bodybuilderEtt tvillingparEn manlig indian med långt hårAsiatisk kampsportare2 transor eller drugorEn indisk BollywoodtjejLättklädd brandmanEn akrobatRastafarimanPunkareStor stark manManlig strippa                

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.