Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 värvar chef från Starcom

Publicerad: 1 Juli 2016, 08:37
Uppdaterad: 1 Juli 2016, 08:49

TV4 hittar en ny konceptchef hos Starcom.


Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenStarcom

Karin Törnkvist blir ny konceptchef på TV4-gruppens säljavdelning. Hon ersätter Sophie Wachtmeister, som nyligen valde att lämna TV4.

Som konceptchef får Karin Törnkvist, enligt ett pressmeddelande, huvudansvaret för att ”utveckla konceptsamarbeten med kunder och mediebyråer i förhållande till TV4-gruppens programerbjudande, både linjärt och digitalt, och med fokus på TV4-gruppens större format”.

– Jag ser fram emot ett nära samarbete med Karin kring TV4-gruppens kunderbjudande, som vi genom integrerade kommunikationslösningar kontinuerligt jobbar på att förbättra ytterligare. Med sin erfarenhet från byråsidan är Karin ett starkt tillskott för oss, både vad gäller insiktsarbetet och kommunikationen gentemot våra kunder, säger Malin Häger, försäljningsdirektör på TV4-gruppen, i pressmeddelandet.

Karin Törnkvist har tidigare jobbat som tv-chef på Starcom och nu senast som client service director. Hon tillträder 4 augusti.

Karin Törnkvist kommer att ingå i försäljningsavdelningens ledningsgrupp.

Dagens Media har sökt Karin Törnkvist.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenStarcom

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.