Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 utmanar Netflix

Publicerad: 18 september 2012, 06:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:11

TV4-Gruppen, C More, Bonnier står bakom den nya tv- och filmsajten filmnet.se.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Nästa vecka sjösätts tjänsten, som kommer att innehålla både svenska och internationella tv-serier och filmer, bland annat från HBO, Warner och Fox.

– Tv-marknaden förändras och vi med den. Vi fortsätter vårda vår kärnaffär, linjär tv, samtidigt som vi utvecklar och bygger nya digitala tjänster och erbjudanden för att driva utvecklingen framåt. Filmnet är ett exempel på en ny och spännande tjänst som visar att vi menar allvar med vår ambition om att ligga i frontlinjen kring framtidens tv, säger Casten Almqvist, vd för TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Tjänsten kommer att vara prenumerationsbaserad och kommer att kosta 129 kronor i månaden.

– Vi satsar mycket på att ha de bästa verktygen för att guida användarna bland alla program. Nya kategorier, tips från våra redaktörer, underhållande spellistor ihop med sök kommer att göra det enkelt att alltid hitta program att titta på, säger Johan Kleberg, vd för C More, dit Filmnet sorterar organisatoriskt, i pressmeddelandet.

Tjänsten släpps som en betaversion för PC och Mac i nästa vecka. Tjänsten kommer också att släppas för Ipad, Iphone pch Android under hösten.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev