Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 tappar sin publikombudsman

Publicerad: 3 april 2013, 07:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:50

UPPDATERAD. Camilla Filipsson lämnar TV4 efter 18 år. Anledningen är omorganisationen som tv-kanalen står inför.


Ämnen i artikeln:

TV4

TV4:s publikombudsman Camilla Filipsson lämnar företaget efter 18 år. Tidigare har hon även arbetat som presschef på TV4.

– Att jag lämnar handlar om omorganisationen på TV4. Jag känner att jag varit med om många omorganisationer, och jag tror att jag hittar roligare arbete någon annanstans, säger hon till Dagens Media.

Hon menar att det var ett bra läge att lämna nu inför ännu en omorganisering, men vad hon ska göra härnäst vet hon inte i dagsläget.

– Nu står jag inför något som jag inte vet. Jag vill jobba med det jag brinner för som är pr och pressarbete.

Att Camilla Filipsson nu lämnar TV4 medför blandade känslor.

– Det är lite dubbelt. Jag har jobbat väldigt länge med härliga personer, och jag lämnar kollegor. Men det är också kul och spännande att få starta något eget. Nu närmast ska jag renovera huset, säger hon.

TV4:s kommunikationschef Jennifer McShane försvarar tv-kanalens omorganiseringar.

– Det här handlar om att vi på vår kundservice har ett nytt sätt att jobba sedan en tid tillbaka – inte minst sedan intåget av sociala medier – där vi både har förändrat och intensifierat tittarkontakten, skriver hon till Dagens Media i ett mejl och fortsätter:

– Camilla har haft en viktig roll i det här arbetet och har varit med och byggt upp ett system där vi idag fördelar ansvaret för dialogen med publiken på fler personer. Det här är en nödvändighet i dag då allt fler hör av sig och alla nya kommunikationskanaler möjliggör en ännu tätare dialog med tittarna.

Sebastian Parkkila

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.