Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 storlanserar Blue Bloods

Publicerad: 9 Mars 2011, 15:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:18

Ikväll är det premiär för den amerikanska kriminalsuccén "Blue Bloods" – och förväntningarna är höga. TV4-huset gör sin första stora inköpslansering på länge i huvudkanalen.


Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4

– Det här är en av våra prioriterade satsningar under den här perioden. Det var kul att få göra en traditionell kampanj för ett inköp i TV4. Det var länge sen, säger Johan Fernstedt, reklamchef på TV4.

Kriminaldramaserien ”Blue Bloods” har lyckats förvånansvärt väl på amerikanska CBS under fredagskvällar, som annars har brukar ha ett lågt tittande i USA. I kväll startar serien på svenska TV4 efter en två veckors lansering med utomhusreklam, onlineannonser och trailers i husets egna medier.

– Jag hoppas att det här ska bli en favoritserie bland tittarna och att den håller i sig, som ”House”, säger Helena Forsman, programchef för inköp på TV4-gruppen.

Tom Selleck har en av huvudrollerna i polisserien ska sändas i 22 avsnitt i kanalen.

– Profilmässigt andas den väldigt mycket TV4. Det är en välgjord kriminalserie som samtidigt har ett litet djup i form av ett familjedrama och den går ganska brett, säger Helena Forsman.

Synnöve Almer

Ämnen i artikeln:

Big BrotherTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.