söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 stoppar avsnitt av "Renées brygga"

Publicerad: 14 november 2017, 08:40
Uppdaterad: 14 november 2017, 12:29

Renée Nyberg. Foto: Jarowski

Det avsnitt av "Renées brygga" där Martin Timell skulle vara gäst dras in av TV4. Enligt uppgift till Nöjesbladet stoppas även ett avsnitt med den våldtäktsanklagade komikern.

Ämnen i artikeln:

TV4Martin Timell

AT


Den fjärde säsongen av "Renées brygga" med Renée Nyberg som programledare spelades in i somras. I två av avsnitten skulle Martin Timell och en svensk komiker vara gäster.

Med anledning av de anklagelser om sexuella trakasserier och övergrepp som framkommit i samband med #MeToo-uppropet väljer nu TV4 att dra in avsnitten. Det skriver Nöjesbladet.

Johan Janrell, exekutiv producent för "Renées brygga" på TV4, säger till tidningen att man i ljuset av de senaste veckornas händelser av "förklarliga skäl" gör en noggrann översyn av kommande produktioner.  

– I vårens säsong av "Renées brygga" som spelades in i somras medverkar den aktuella programprofilen i en episod. Vi har fattat beslutet att inte sända programmet där denne medverkar. Vi fattar alltid dessa beslut från fall till fall, och i just detta har vi av respekt för, och med hänsyn till händelserna, gjort bedömningen att inte sända programmet, säger han.

Enligt uppgift till Nöjesbladet stoppas också ett avsnitt av "Renées brygga" där den komiker som anklagas för två våldtäkter och som utreds av åklagare medverkade som gäst. Johan Janrell vill dock inte bekräfta att också det avsnittet stoppas av TV4.

– Vi är mitt uppe i vår översyn. Vi har inte mer information att ge i dagsläget, säger han till Nöjesbladet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev