Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 Sport Xtra ersätter TV4 News i marknätet

Publicerad: 30 Augusti 2013, 12:21
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Så hanterar TV4 nedsläckningen av TV4 News.


Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenTV4

I samband med att sändningarna i TV4 News upphör genomför TV4 en rad förändringar.

• Nyhetsgrafiken i de nyhetssändningar i TV4 som tidigare varit TV4 News-brandade ändras.

• Som tidigare berättats utökar TV4 också beställningen av livenyheter, och i övrigt fortsätter TV4 sina nyhetssändningar som vanligt.

• Dessutom flyttas TV4 Sport Xtra över till TV4 News kanalplats hos Boxer, och kan ses av samtliga Boxerkunder oavsett abonnemangsform. När TV4 News nu upphör med sina sändningar den 31 augusti kommer hela tablån för TV4 Sport Xtra kunna sändas.

• TV4 har utökat beställningen av livenyheter både från Nyhetsbolaget och Expressen för att kunna sända live när det händer. Den lilla TV4 News-studion har brandats om för att harmonisera med stora TV4-studion. Därtill har TV4 News-appen fått ett TV4-utseende, och heter framöver TV4 Nyheter.

- Även om den linjära premiumkanalen TV4 News upphör fortsätter vi att sända nyheter utanför tablån via nyhetsappen, TV4.se och TV4 Play . Dessutom kommer vi framöver rikta oss mot en bredare målgrupp, säger Viveka Hansson, programdirekt Nyheter och samhälle på TV4 i ett pressmeddelande.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4-gruppenTV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.