Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 skakar liv i dockan Kjell

Publicerad: 19 Augusti 2015, 14:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

Efterfrågan på ytterligare en säsong har varit stor från Kjell-fans.


Serien om dockan Kjell, den arbetslöse figuren som mest vandrar runt på stan och filosoferar, sändes första gången 2007 i ZTV, andra säsongen i SVT år 2009.

Nu bjuder TV4 Play ännu en gång in publiken i Kjells värld, där vi liksom tidigare får träffa den spelmissbrukande mamman Birgitta och dennes divige pojkvän med förföljelsemani. 

Anna Rastner, programchef på TV4, säger att karaktären Kjell har haft en trogen följarskara som nu är oerhört lyckliga över att få ännu en säsong med den kultförklarade dockan.

– Man behöver bara titta på reaktionerna på sociala medier nu när vi gått ut med nyheten för att förstå att efterfrågan har varit riktigt stor. Vi på TV4 tycker att han är en fantastisk karaktär som kommer att bli ett bra komplement i vår mix på TV4 Play.

Vad är det som publiken charmas av med just Kjell tror du?

– Vad charmas man inte av hos Kjell? Han är så gränsöverskridande på många sätt. Hela Kjells familj är lite dysfunktionell, fast på ett charmigt sätt. Det är något jag tror många kan tilltalas av.

Kjell har premiär i TV4 Play senare i höst.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.