Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 sänder ny säsong av Late night concert

Publicerad: 12 november 2020, 11:26

Foto: Isak Gabre/TV4

TV4-formatet ”Late night concert” får en andra säsong. ”Sommarens konserter från ett öde Gröna Lund blev extremt omtyckta”, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.


Ämnen i artikeln:

TV4

TV4:s programformat ”Late night concert” skapades i våras mot bakgrund av coronapandemin då konserter ställdes in på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner. 

Den andra december är det premiär för säsong två av programmet som är ett samarbete mellan TV4 och Live Nation. 

– Sommarens konserter från ett öde Gröna Lund blev extremt omtyckta. Vi har överösts av hyllningar från tittare som uppskattar det nya konsertformatet. Med ett enormt gensvar från artist-Sverige känns det såklart kul och viktigt att vi nu kan påbörja inspelningarna av en ny säsong. Speciellt i dessa tider med inställda konserter, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, till Dagens Media. 

Vad kan tittarna vänta sig denna gång?

– Vintersäsongen kommer såklart flörta med det vintriga Sverige och julprogrammet kan bli det mest juliga vi gjort i musikväg. Vi hoppas att vi, trots de besvärliga tider som vi lever i, ska kunna bidra med en musikalisk upplevelse ut till hela svenska folket.

Programmet sponsras av Coca cola, Karl Fazer, Mio, Polestar, Sonos och Spotify. Värt att notera är att det är första gången som Spotify går in som sponsor för ett TV4-program. 

I säsong två uppträder artister som Carola, Miss Li, Victor Leksell, Jill Johnson, Agnes, Per Gessle och Myra Granberg. Programmet spelas in på Cirkus och Hasselbacken i Stockholm.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev