Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4 sänder Nöjesguidens festival-tv

Publicerad: 22 april 2015, 04:33
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Nöjesguiden och TV4 inleder ett samarbete kring sommarens festivaler.


Ämnen i artikeln:

NöjesguidenTV4

Nöjesguidens Festival-TV kommer att ledas av tidningens klubbredaktör Patrick David som under sommaren kommer att träffa aktuella artister, arrangörer och festivalexperter för att sammanfatta festivalerna.

Det är för tredje året i rad som Nöjesguiden sänder Festival-TV och programmets redaktör Jenny Nordlander lovar att satsningen är större än någonsin.

Den här gången kommer programmet alltså dessutom att sändas i TV4 Play.

– Vi har Festivalbloggen där vi bevakar alla festivaler och det här är en förlängning av den för att ta ett större grepp på festivaler, säger hon till Dagens Media och fortsätter:

– Vi kommer förutom den bevakning vi tidigare haft via bloggen, recensioner och artiklar också sända live-tv från bland annat festerna på Hotell Nöjesguiden under Way Out West, där vi kommer träffa artister och festivalbesökare.

Johan Janrell är projektledare på TV4:

– Vi tycker att Nöjesguiden är en fantastisk samarbetspartner och om de åker på festival i sommar så vill vi att våra tittare ska få chansen att följa med, oavsett om de själva är på plats eller stannar hemma i hängmattan, säger Johan Janrell i ett pressmeddelande.

Festival-TV kommer att sändas en gång i veckan på nöjesguiden.se samt på TV4 Play.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

NöjesguidenTV4

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.