onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Rörligt

TV4:s nya städprogram ska hjälpa familjer att få ordning

Publicerad: 1 februari 2022, 09:02

TV4:s nya format ”Sortera upp ditt liv” går live i slutet av februari. Städteamet som ska hjälpa familjerna består av programledaren Felicia Löwerdahl, organisatören Elaine Green och snickaren Robbin Hultman.

Foto: Jakob Dahlstrom

I TV4:s nya program ”Sortera upp ditt liv” ska ett expertteam hjälpa osorterade familjer att få ordning på tillvaron igen.


Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Svenska Dagbladets kulturchef Lisa Irenius skrev i dagarna en text om hur intresset för att städa själv växer och växer, vilket inte minst märks av försäljnings- och tittarsiffror från kulturen.

2021 års näst mest sålda fackbok ”Städa hållbart” av Ellinor Sirén handlar om städning och den hyllade organisationsgurun Marie Kondo, vars Netflixserie ”Konsten att städa” har Emmy-nominerats, fortsätter att göra rörligt på samma tema i den uppföljande serien ”Sparkling Joy”.

Nu står det klart att TV4 hoppar på städtrenden med det nya programmet ”Sortera upp ditt liv”. I det nya formatet, som har premiär på TV4 och TV4 Play måndagen den 28 februari, får tittarna komma hem till familjer som behöver komma i gång med att sortera, rensa och städa ur sina hem. 

Där för att hjälpa dem finns städexperten och programledaren Felicia Löwerdahl, organisatören Elaine Green och snickaren Robbin Hultman.

– Det här är ett nytt och roligt program där vi hjälper helt vanliga familjer att få ordning på tillvaron. Hela expertteamet älskar att se transformationen som våra familjer går igenom i programmet, från totalt kaos till ordning och reda, det ger verkligen en energiboost, säger organisatören Elaine Green, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev