Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag12.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4:s innehåll blir reklamfritt i C More

Publicerad: 29 November 2016, 15:46
Uppdaterad: 29 November 2016, 15:47

TV4 renodlar TV4 Play som gratistjänst och C More som betaltjänst.


Ämnen i artikeln:

TV4CMore

Bonnier Broadcasting tar nästa steg i satsningen för att stärka och renodla TV4 Play och C More i en gratis AVOD-tjänst och en betald SVOD-tjänst.

Från och med nästa år breddas C More, när TV4:s innehåll blir en del av C More, utan reklam. Därmed renodlas TV4 Play som gratistjänst och C More som betaltjänst.

Det innebär att TV4 tar sällskap med den livesport och TV4 Play Premiums sportpaket som redan tidigare flyttats till C More.

Samtidigt förstärks också TV4 Play som en renodlad, reklamfinansierad gratistjänst.

– Med egna originalserier, exklusiv sport och det bästa från Hollywood kombinerat med TV4:s lägereldsprogram reklamfritt får nu C More ett unikt engagerande utbud på den svenska marknaden, som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans. Kraften i att ha det breda innehållet som det pratas om är enorm. Samtidigt kommer vi att fortsätta utveckla den tekniska användarupplevelsen, säger Casten Almqvist, i ett pressmeddelande.

TV4 Play har på relativt kort tid lockat till sig 2 miljoner användare.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TV4CMore

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.