Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Rörligt

TV4 rekryterar chef internt

Publicerad: 3 September 2013, 03:18
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

TV4 har hittat en ny chef för kund- och tittarservice på bolagets pressavdelning.


Det blir pressinformatören Malin Willers som tar klivet upp och blir chef för TV4:s kund- och tittarservice.

Därmed blir hon ansvarig för att leda, driva och utveckla bolagets kund- och tittarservice – med målet att stärka TV4-Gruppens relation med publiken och omvärlden.

Malin Willers beskriver uppdraget ytterligare:

– Vi har en fantastisk möjlighet, bland annat tack vara enkelheten i sociala medier, att föra en dialog med tittarna. Via vår officiella Facebooksida vill vi inspirera och i vårt relativt nya forum Kundo svarar vi på frågor om allt från program till tekniska spörsmål. Vi arbetar även tätt tillsammans med många andra delar av TV4-huset som pressavdelningen, programavdelningen, teknik och digitala medier för att nämna några. Och vi kommer även att arbeta tätt med Hallåt framöver, bland annat på Facebooksidan där Hallåt kommer att vara våra ansikten utåt och bland mycket annat hälsa välkommen till kvällen i TV4, säger Malin Willers.

Hon ersätter Eva Norrgård, som har varit tillförordnad chef för kundservice, men nu fortsätter med sitt ordinarie uppdrag på TV4.

Malin Willers tillträdde sin nya tjänst igår.

– Det känns väldigt inspirerande och roligt. Kundservice består av ett fantastiskt gäng som jag ser mycket fram emot att få arbeta med.

– Sedan har jag ju haft sju helt fantastiska år på pressavdelningen och kommer såklart sakna mina dagliga presskontakter på Sveriges många olika tidningar.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.